Top webontwikkelings- en ontwerpbedrijf in Indore - werkgeversreview Webontwikkelaar bij Click

8 feb 2019

Pluspunten

Een goed webontwikkelingsbedrijf dat goede projecten heeft om aan te werken en hun klanten en cliënten tevreden stelt. Goede omgeving om met samenwerkende mensen te werken.

Minpunten

Er is niets te melden in deze sectie.

Ontdek andere reviews over Click

15 nov 2019

Pluspunten

Misschien leer je door minder mankracht meer vaardigheden (alleen voor diegenen die het interessant vinden om te leren) maar voor hetzelfde kunnen ze je basiskennis geven ze worden niet geüpdatet met de nieuwste algoritmes hoewel ze google partners zijn

Minpunten

Een zeer negatieve omgeving eentje waar het mannelijke dominant is senior medewerkers hebben geen manier van spreken en zijn erg egoïstisch er gebeurt hier veel partijdigheid - dat ze bijvoorbeeld voor iemand geen salaris inhouden, zelfs niet voor verlof of te laat komen en voor anderen wel. Elk salaris is laat, zelfs als je het vraagt in geval van urgentie geven ze niet. hun salaris wordt gegeven op 20-25e van de volgende maand soms 2-3 maanden voor sommige werknemers wordt er geen salaris gegeven zelfs wanneer het ontslag wordt ingediend, behandelen ze niet goed, en doen ze niet aan duidelijke afspraken. Daardoor vertrekken veel mensen zonder informatie. er wordt geen waardering gegeven als het werk goed gedaan is je krijgt alleen maar kritiek De werkuren zijn zo veel 10 uur en daarna verwachten we ook nog te werken. de werkgever woont maar 2 huizen verderop, dus de werknemers sluiten het kantoor af en geven de sleutels bij zijn huis af. als we het kantoor sluiten en om 8:07 uur de sleutels geven, zegt hij, gaat iedereen zo vroeg weg. hij verwacht dat we vroeg komen en laat vertrekken. maar hij geeft geen bonus of overuren. maar houdt het salaris in voor te laat komen. dus ziekteverlof wordt gegeven. slechts 1 en 1/2 keer. ze hebben nog 2 merken hier in hetzelfde kantoor 1 is hun digitale marketing trainingsinstituut en de andere is franchise van een speelgoedbibliotheek. ze huren mensen in voor click en door hen krijgen dezelfde mensen het werk gedaan voor hun andere merken. zonder enige loonsverhoging of apart loon. de kantooruren zijn 10 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds van maandag tot en met zaterdag. vaak bellen ze op zondag ook voor een of ander evenement, zeggen workshop of wat dan ook en ze verwachten dat we na 8 uur werken op zondag, hier op maandag moeten zijn. er zijn talloze nadelen bij het werken hier, ze beloven de 3e zaterdag een activiteit van 5-8 te organiseren, maar er gebeurt niets en als werknemers iets plannen dan ontkennen ze dat door een of ander excuus te geven... ze beloven dat ze 1 keer in een maand snacks vanuit hun kant zullen geven, nooit verstrekt! veel van die beloofde privileges werden nooit gegeven de werkgever is alleen goed in zijn communicatieve vaardigheden, en hij kan heel gemakkelijk iemand in zijn woorden gevangen krijgen en de persoon het eens laten worden over wat hij zegt. ze kunnen niet eens windows kopen voor kantoor. ze gebruikten windows illegaal en toen ze gewaarschuwd werden zijn ze overgestapt op unbunto of wat het ook was! echt goedkoop gedrag. de juiste apparatuur wordt niet voorzien. veel mensen nemen laptops mee van thuis om hier te werken. HR was zo onbeleefd, heel slecht hoe ze aan stagiaires en de nieuwelingen vroeg om hun eigen laptops mee te nemen om op te werken. In principe kan elke medewerker van click een heel boek schrijven over de nadelen van het werken hier! meer negatieve punten te noemen maar kan ze niet allemaal schrijven god weet hoe deze positieve feedback kwam, ze moeten gevraagd hebben om dit te doen!

4 dec 2018

Pluspunten

Geweldige resultaten aan het creëren; Werkrelaties; Werken met geweldige mensen; Kennis vergaren; Vrienden op de werkvloer.

Minpunten

Niets slechts in de organisatie.