Ooit een geweldige plek, maar het gaat snel bergafwaarts - werkgeversreview Verkoop bij Commvault

14 jan 2020

Pluspunten

Geweldig product, CEO en de nieuwe VP of Americas Sales

Minpunten

Commvault worstelt om zichzelf opnieuw uit te vinden, het is moeilijk om te concurreren met de nieuwere DP-producten. Slechte bedrijfs- en veldmarketing met beperkt budget en beperkte middelen. 3 ontslagen / herstructureringen in 2019, 2 in 2018 en 1 in 2017, 3 VP of Americas Sales in 9 maanden, moreel is laag, moeilijk te aanvullen posities (compensatie ligt onder de industrienorm) en goed geïnformeerde mensen vertrekken. Onvoldoende buitendienst (minder dan de helft van wat we in 2016 hadden), partnermanagers of alliantiemiddelen. De verhouding tussen sales engineer en accountmanager van 1 tot 5 is te dun voor het verwerven van nieuwe logo's, uitbreiding van het territorium en bestaand klantenbeheer. Partnerstrategie is niet succesvol vanwege de uitvoering van een ondermaats plan en een gebrek aan middelen. Alliantie-strategie bestaat niet en het team is onderbezet en kan niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben van HPE, NetApp, HDS of Cisco. Dit leidt tot het voortdurend missen in Q1, Q2 en ik verwacht ook in Q3.

6y
Bedankt voor uw feedback. 2019 was in veel opzichten een overgangsjaar voor ons, maar ik geloof dat Commvault de juiste stappen zet - met name rond ons vakgebied en het inschakelen en uitvoeren van partners. En onze afgelopen twee kwartalen laten dat zien. Als u dit verder wilt bespreken, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op. Riccardo Di Blasio - Chief Revenue Officer

Ontdek andere reviews over Commvault

8 jun 2026

Pluspunten

Great company, rest and best opportunity

Minpunten

Bad executives. Not in line with industry

2w
Thank you for leaving us a review and sharing your feedback. Doria H., The Talent Team
22 jun 2026

Pluspunten

Great company culture and management

Minpunten

Longer sales cycle for deal progression

15h
Thanks for sharing your feedback - we're so happy to hear you're enjoying your experience at Commvault so far! Doria H., The Talent Team