Pluspunten
Ik heb een uitzonderlijke ervaring gehad tijdens het selectieproces bij Compass Group in Australië. Vanaf het allereerste contact was het recruitmentteam professioneel, duidelijk en communicatief. Ze namen de tijd om elke stap van het proces uit te leggen, zodat ik goed voorbereid en op de hoogte was. De interviews waren verhelderend en ik voelde dat het team oprecht geïnteresseerd was in mijn vaardigheden, ervaring en ambities. Het hele proces verliep efficiënt en goed georganiseerd, en ik waardeerde de feedback die ik in elke fase kreeg enorm. Het was duidelijk dat Compass Group transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan, en dat gaf me het gevoel dat ik als kandidaat gerespecteerd werd. Over het algemeen ben ik enorm onder de indruk van hoe het proces is verlopen en ben ik enthousiast over de kans om met zo'n professioneel en vooruitstrevend bedrijf te werken.
Minpunten
Ik ben erg tevreden over alles. Als ik iets negatiefs moet noemen, is het dat er tijdens het proces veel documentatie moet worden ingevuld. Ik begrijp echter dat dit waarschijnlijk nodig is om aan de regelgeving te voldoen, dus het is een kleine prijs om te betalen om ervoor te zorgen dat alles in orde is.