Niets is veranderd behalve de naam. - werkgeversreview Medewerker Klantenservice bij Continuum Global Solutions

1,0
27 apr 2019

Pluspunten

Alleen beperkt tot deze plek voor 8 uur per dag.

Minpunten

Eigenlijk zijn het er veel te veel om op dit forum te plaatsen. Ten eerste is dit de derde keer dat het bedrijf van naam veranderd in de 7 jaar van mijn werk als verkoper. En elke verkoper wordt alleen maar slechter en slechter. Het salaris is ver onder het gemiddelde en al 5 jaar geen verhoging om te compenseren voor de kosten voor levensonderhoud. Ze proberen dat tegemoet te komen met bonussen, die moeilijk te verdienen zijn. Tussen de stress van het management om onrealistische doelen te bereiken en de agressieve klanten, met wie je te maken hebt. Het uitvalpercentage is alarmerend. Supervisors, managers en zelfs verschillende bestuurders zijn vertrokken vanwege de buitensporige desorganisatie. Het gebouw is smerig met vuile, gebroken stoelen. De computers zijn oud en systeemproblemen zijn de norm. Ik ga elke dag met tegenzin naar mijn werk, omdat de sfeer zo onprofessioneel is. Ze zullen iedereen aannemen, die van zich laat horen. Loyaliteit van de medewerkers betekent niets voor hen. Zolang er iemand in een stoel zit en een oproep beantwoordt; dan is dat alles wat telt. Sommige managers en supervisors denken dat, omdat je een werknemer bent, je onwetend bent. En wanneer je de informatie daarover betwist of in twijfel trekt, zullen ze je kinderachtig noemen. Ik zie deze plek nooit welvarend worden. Elke dag ben ik op zoek naar een nieuwe baan, maar werkgevers kijken zelfs de andere kant op, zodra ze dit bedrijf op mijn cv zien staan.

Ontdek andere reviews over Continuum Global Solutions

9 sep 2025

Pluspunten

Great leadership team. Learn on the job. Open door policy.

Minpunten

Job security may be fragile, ie; when a contract ends there are reduction in workforce.

2,0
29 mei 2026

Pluspunten

Remote access to the Client system

Minpunten

Low experience management, customers difficult and don’t understand basic health insurance.