Verkenning en onzorgvuldigheid voor medewerkers - werkgeversreview Anonymous bij Convious

12 nov 2022

Pluspunten

-Kreeg de kans om wat nieuwe dingen te leren omdat je niet veel keus hebt, omdat je altijd onder druk staat -Sommige collega's zijn aardig -Mooie locatie

Minpunten

- Lage betaling (vooral voor jonge werknemers) tenzij je goede vrienden bent met het management - Nepotisme - Gemeen en racistisch management dat mensen ziet als sommige robots die geacht worden te werken wanneer ze maar willen, zonder beloning. Als ze je eenmaal niet nodig hebben, maakt het ze niet uit, ondanks de moeite en opofferingen die je voor het bedrijf hebt gedaan. Er wordt veel gelogen in het bedrijf, vooral over het product. Velen begrijpen het niet echt omdat het fundamenteel nutteloos is, oplichterij en geen zin heeft als je er goed naar kijkt (naar mijn mening). Maar als normale werknemer krijg je alleen de goede delen te zien - Laat je niet misleiden door de positieve opmerkingen/beoordelingen, het wordt meestal gedaan door werknemers. Ze hebben een goed marketingteam en weten hoe ze hun imago moeten vervalsen

Reactie van Convious
2y
Many thanks for your feedback. This is much appreciated. We will discuss your feedback internally and make sure to follow-up on this as a Management Team.

Ontdek andere reviews over Convious

19 dec 2025

Pluspunten

Fijne collega's om mee samen te werken. Concurrerend salaris.

Minpunten

Slecht management. Ontslagen uit het niets.

1 aug 2024

Pluspunten

Vibe Office People Sector Vakanties

Minpunten

Management Winst vóór klant KPI-gedreven (moet xxx e-mails per week versturen - de kwaliteit ervan maakt niet uit) Ontwikkeling is te traag en een puinhoop Ontwikkelingsroutekaart is aangepast om nieuwe klanten te werven, maar niet om beloofde functionaliteit te leveren