Beste bedrijf met aardig management - werkgeversreview Senior Associate bij CosMic-IT

24 feb 2025

Pluspunten

Uitzonderlijk leiderschap en werknemersgerichte aanpak! Ik ben echt dankbaar dat ik verbonden ben aan een bedrijf dat zijn werknemers boven alles waardeert. Het management hier is niet alleen nederig en beleefd, maar ook zeer begripvol en meelevend. Ze doen er alles aan om een positieve en ondersteunende werkomgeving te garanderen, en komen altijd zonder aarzeling op voor de rechten van hun werknemers, zelfs als dat betekent dat ze de belangen van het bedrijf op de tweede plaats zetten. Zulke toewijding en integriteit zijn zeldzaam en het onderscheidt deze organisatie echt. De onwrikbare toewijding van het leiderschapsteam aan eerlijkheid, respect en het welzijn van werknemers maakt dit bedrijf een opmerkelijke plek om te werken. Een oprechte waardering voor het hele management voor het bevorderen van een cultuur van vertrouwen, respect en zorg. Jullie inspanningen blijven niet onopgemerkt en ze inspireren ons elke dag! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een werkplek waar mensen er echt toe doen.

Minpunten

Ik zie geen nadelen

Ontdek andere reviews over CosMic-IT

1,0
22 dec 2025

Pluspunten

They provide you Employment and salary.

Minpunten

12 leaves per year. WTH!? Shocking. IT assets like laptop they've below 50k budget. Nor they provide headset. No benefits like complementary Health insurance. If you want, they'll deduct it from your salary and provide it. They provide no reimbursement for course or exam Certification.

1,0
1 jan 2026
Anonieme contractwerker

Pluspunten

You get paid for your labor work

Minpunten

12 days (including all types) of leaves in a year. They don't respond to your queries and concerns. Poor communication skills. Cheap so called recruiting and consulting company. Zero benefits