Vent de fraîcheur auquel j'aspirais ! - werkgeversreview Consultant bij Cream Consulting

14 jan 2019

Pluspunten

- Grâce à la variété des missions et formations proposées, je parviens à renforcer mes connaissances et mon expertise. - Environnement jeune et dynamique qui prône l'intrapreneurship tant chez le client qu'en interne. - Organisation d'events internes permettant le networking avec le staff et les autres consultants.

Minpunten

- Peut-être le nombre de workshops mais le consultant dispose d'une certaine flexibilité malgré tout.

Ontdek andere reviews over Cream Consulting

3 dec 2018

Pluspunten

De laatste recensie was perfect ... Door een ernstig gebrek aan echt goed leiderschap van de CEO kan of zal er nooit iets gebeuren. Erger nog, ik denk dat de CEO echt gelooft dat hij niet het probleem is. Stel je een CEO voor die gelooft dat ze in alles gelijk heeft, niet echt kan luisteren of advies kan volgen van ervaren professionals die meer weten dan hij, en die elke 5 minuten van gedachten verandert.

Minpunten

Toen ik lid werd, geloofde ik dat de negatieve beoordelingen door de glazen werden gecompenseerd door de positieve. Ik ben er nu van overtuigd dat de positieve zijn verzonnen door zijn familieleden die hij heeft gevraagd om te posten. De CEO heeft alles te maken met imago en geeft niets om de inhoud, zolang het er maar goed uitziet voor hem en voor zijn plezier (vraag de meeste meisjes ...). Ik wed dat de positieve recensies hier nep zijn.

18 jul 2019

Pluspunten

Cream is een bedrijf met een platte organisatie waarbij je kunt leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Implicatie in verschillende projecten binnen de structuur is mogelijk waardoor je nieuwe werkgebieden kunt ontdekken. Volledig vertrouwen en erkenning voor je werk. Je hebt het gevoel dat je ergens bij hoort waardoor de beleving nog groter wordt.

Minpunten

Ik heb tot nu toe geen ongemakken ervaren.

Reactie van Cream Consulting
6y
Heel erg bedankt voor je mening! Zorg ervoor dat we onze grote Cream-familie blijven bouwen!