Pluspunten
Horarios flexibles. Buena paga para países 3er mundo. Empresas importantes donde trabajar.
Minpunten
Crossover utiliza WorkSmart, un tracker de actividad que toma fotos, capturas de pantalla y cuenta cuántas teclas o mouse scroll das en un minuto y con una larga lista de penalizaciones. Si estás realmente trabajando todo bien, pero tenés que pausarlo si te levantás por ejemplo para calentar el agua del mate, porque si te saca fot y no estás, hay penalización.
Pluspunten
Crossover vereist wel thuiswerk. Voor velen is dit een goede zaak en voor mij hielp het de productiviteit. Het salaris is goed, maar afhankelijk van de belastingsituatie in uw land is het misschien niet zo goed als het op het eerste gezicht lijkt.
Minpunten
Waar moet ik beginnen? Ik heb geprobeerd objectief te zijn met mijn 2-sterrenbeoordeling; Crossover is niet onethisch of stelen van hun werknemers of iets dergelijks. Maar, voor een doorgewinterde professional, wees gewaarschuwd... Ik trad toe tot een van de Very High Dollar executive-level posities, gedreven door hun wens om op korte termijn meer dan 50 bedrijven over te nemen. Ik ben in de VS. Als zodanig (en ik wist dat dit binnenkwam), zijn de fiscale gevolgen voor het zijn van een aannemer niet triviaal. Er is ook de overweging dat je eventuele extraatjes zelf moet financieren - gezondheidszorg, pensioen, enz. Hoewel het salaris genereus genoeg is om dat te doen, is het niet zo glimmend als het lijkt op het eerste gezicht. Uw kilometerstand kan variëren, afhankelijk van uw thuisland. Wat ik echt niet leuk vond: Constant volgen / rechtvaardigen van de werkstroom. Ernstig. Zoals anderen al hebben opgemerkt, is het moeilijk om echt *tegoed* te krijgen voor een volledige werkweek zonder extra te werken. Vooral in sommige van de hogere, meer 'creatieve' functies zoals architect, productmanagement, enz. is er weinig of geen mogelijkheid om dingen te herzien of na te denken. Voor mij werk ik in uitbarstingen gevolgd door kleine afleidingen waarbij ik de problemen op de achtergrond van mijn gedachten laat lopen. Een verscheidenheid aan collega's en management in mijn geschiedenis hebben bijna overal opmerkingen gemaakt over de hoeveelheid goed werk die ik produceer. Zelfs mijn collega's bij Crossover hadden geen probleem met de kwantiteit of kwaliteit van mijn productie. Hun trackingsoftware en -systemen schrijven echter niets anders toe dan lineair, constant "werk". Dit was slecht voor mij, waardoor ik extra werkte, dingen herwerkte terwijl ik probeerde mijn processen te veranderen, het "fake" of gewoon langer werkte om te proberen mijn uren te maken. Ik voelde me ook slecht voor sommige van de meer junior- of "fabrieks" -posities. Het wordt echt per minuut bijgehouden, met veel prikkels om "problemen" met productiviteit te vinden. Dit is echt een dun verhulde methode om bloed uit een raap te wringen, door gebreken of gaten te vinden en in wezen de betaling te dokken. Ja, de salarissen zijn goed, maar de hoeveelheid bijkomend werk dat nodig is om 'echte' uren te maken, is verschrikkelijk, en ik voelde me een sukkel die daaraan bijdroeg. Ik moest stoppen voor mijn gezond verstand.