Kantoorpolitiek en senior monopolie - werkgeversreview Audit Assistant bij Crowe LLP

2,0
12 jun 2023

Pluspunten

Minder werkdruk, u krijgt tijd voor verzorging. Uw bladeren kunnen worden goedgekeurd. Je kunt pauzes nemen wanneer dat nodig is en de werkdruk is heel laag. Salaris wordt op tijd betaald.

Minpunten

Omdat de bedrijfsgrootte/teamgrootte veel te klein is, zie je groupisme en senior monopolie. Je wordt de hele tijd gemicromanaged en geobserveerd. Er zijn senioren die hun positie hebben gepakt en geen eerlijke werknemers willen laten komen. Ze zullen je altijd overschaduwen en de eer opstrijken voor je harde werk, maar zullen je de schuld geven in geval van enig wangedrag, alleen maar om je te belasteren. Iemand waarderen staat niet in hun woordenboek! Maar belasteren en demoraliseren is dat zeker wel. Het bedrijf staat bekend om zijn werkcultuur, maar ik heb daar geen basis, getuigen, bewijs of ervaring over gevonden. Geen van mijn collega's was blij!

Ontdek andere reviews over Crowe LLP

20 mei 2026

Pluspunten

Great culture, relaxed with remote work. You have decent stipends traveling

Minpunten

You have to vouch for yourself to progress. If you get stuck on no engagements for awhile you are sol

4 jun 2026

Pluspunten

Friendly coworkers and exposure to a variety of client engagements.

Minpunten

Like most public accounting firms, the work-life balance isn't great during busy season.