Echt een bijzondere werkplek! - werkgeversreview Senior Audit Associate bij Crowe LLP

11 aug 2025

Pluspunten

Crowe Manchester is een van de meest gastvrije en oprecht ondersteunende teams waarmee ik ooit heb mogen werken. Vanaf dag één voelde ik me betrokken, gerespecteerd en aangemoedigd om bij te dragen. De cultuur is ongelooflijk open; de partners, managers en medewerkers werken allemaal samen met transparantie en een echt gevoel van gedeelde ambitie. De leiding, met name op het kantoor in Manchester, is benaderbaar en staat open voor nieuwe ideeën. Ik voelde me altijd gehoord, wat zeldzaam en waardevol is. Er is een sterke focus op samenwerking en het team hecht oprecht waarde aan het behouden van een positieve en gezonde werkomgeving. Er heerst ook een sterk gevoel van verbondenheid, of je nu jaren of pas een paar maanden bij het bedrijf werkt, je voelt je meteen onderdeel van het team. Het is een geweldige plek om te leren, te groeien en je echt gesteund te voelen.

Minpunten

Eerlijk gezegd, niets bijzonders. Ik moest alleen vertrekken vanwege persoonlijke omstandigheden en zou zonder aarzelen terugkeren als de mogelijkheid zich voordeed.

Ontdek andere reviews over Crowe LLP

28 mei 2026

Pluspunten

good company culture and amazing people to work with

Minpunten

No cons; this is a good company

1 jun 2026

Pluspunten

They have great flexibility to work from home or in office

Minpunten

Can be a bit much to learn