Pluspunten
“Gratis parkeren op het terrein” wat niet eens “op het terrein” is. 2 Medewerkers die echt de aardigste mensen waren die ik ooit zal ontmoeten.
Minpunten
Als je de adrenaline voelt van illegale dingen doen, word dan lid van deze plek, het bedrijf schreeuwt het gewoon! Ik heb nog nooit zo'n gebrek aan gezond verstand ervaren van welke vorm van management dan ook in mijn leven, de enige manier om vooruitgang te boeken in deze zogenaamde carrière is beste vrienden te zijn met de pestkoppen van het management. Het gebrek aan communicatie zou je het gevoel geven dat het hele bedrijf stom is en niet kan praten, die gewoon bij elke gelegenheid de schuld op iemand anders afschuiven. Ik denk dat het ergste aan dit bedrijf is hoe ik daadwerkelijk de douane heb verlaten... Bijna mijn leven verloren bij een ernstig auto-ongeluk, maar toch gedwongen werd om elke dag naar kantoor te komen en te werken, ondanks het feit dat ik in en uit het ziekenhuis was en medische afspraken had, zelfs met betrekking tot wervelkolomoperaties, dit was zelfs het geval toen ik talloze medische documentatie had om aan te tonen dat ik deze aanhoudende problemen had en toen HR me loog over deze hele ernstige gebeurtenissen besloten ze me te ontslaan vanwege, ik hoop echt dat je 's nachts goed slaapt voor deze HR! en voor het management bedankt voor het steunen van je werknemers, het was fijn om te weten dat je een mond had om open te doen. Hoe dan ook, solliciteer niet naar iets dat met dit bedrijf te maken heeft, tenzij je de wil om te leven wilt verliezen.