6 sep 2019
Reactie van DLL
6yHallo en bedankt dat u de tijd heeft genomen om DLL te beoordelen en uw feedback te geven. We zijn het erover eens dat onze leden geweldig zijn. :) We zijn ook trots dat 80% aangeeft de flexibiliteit te hebben met betrekking tot werklocatie en planning die ze nodig hebben. Ons voordelenpakket is iets waarvan we denken dat het van de bovenste plank is, dus ik ben blij te zien dat het aan uw behoeften voldoet. Hoewel het altijd geweldig is om te horen over de dingen die onze leden leuk vinden, stel ik het ook op prijs dat u enkele manieren deelt waarop u denkt dat we kunnen verbeteren. Ik wil ze hier kort bespreken, maar nodig u ook uit om contact op te nemen als u het gesprek wilt voortzetten en naar de specifieke kenmerken van uw situatie wilt kijken. Salaris is een onderdeel van de totale beloning van onze leden. We houden ook rekening met andere componenten van "totale beloningen", zoals voordelen en vrije tijd. Dat gezegd hebbende, is het thuisloon ongelooflijk belangrijk in onze reis om toptalent aan te trekken en te behouden en we evalueren voortdurend wat we bieden in vergelijking met andere bedrijven om concurrerend te blijven. Maar natuurlijk is elke situatie uniek. Ik zou u willen aanmoedigen om hierover openlijk met uw manager of HR Business Partner te praten. Als je meer wilt weten over hoe DLL de relatieve salarisposities en functieniveaus berekent, maak ik graag een afspraak met een specialist op dat gebied. Het idee achter "ontwikkeling begint bij mij" is dat elk van onze leden de mogelijkheid heeft om te groeien en hun eigen carrière vooruit te helpen. De missie van ons bedrijf waarmaken is beslist een groepsinspanning, maar we zien de wens om nieuwe vaardigheden en competenties te ontwikkelen als een beslissing die door elk individu moet worden genomen, met de begeleiding en ondersteuning van hun leider en het Learning & Development-team van DLL. Jouw mening over het vervangen van reviews in oude stijl door meer frequente gesprekken wordt gedeeld door het Talent Management team. Er is een nieuw proces uitgeprobeerd en ik ben blij te kunnen delen dat vanaf dit jaar formele beoordelingen zullen worden vervangen door frequentere contactpunten gedurende het jaar om doelen te herzien, obstakels te bespreken en indien nodig koers te corrigeren. Meer details zullen worden gedeeld via eLearnings dat in de komende weken wordt uitgerold. Ik hoop dat ik een aantal van je zorgen heb kunnen wegnemen, maar ik zou je graag in contact willen brengen met iemand om meer te horen over je ervaringen, om meer te vertellen over hoe we problemen proberen aan te pakken en om te zien waar we het misschien beter zouden kunnen doen. Als je bereid bent om (vertrouwelijk) te discussiëren, stuur me dan een e-mail op HRGlobalComms@dllgroup.com.