Pluspunten
DataCamp democratiseert onderwijs in data science, en om daar onderdeel van uit te komen was werkelijk een eer. Deze motivatie werd door al mijn collega's gedeeld. Het werk bij DataCamp is echt belangrijk. - Extreem slimme collega's. - Goede compensatie en voorwaarden. - Flexibel in te delen werkuren. - Het bedrijf groeit snel, en het management verandert de structuur daardoor regelmatig, waardoor de het bedrijf constant opnieuw bekeken wordt. Doordat het bedrijf groeit, zijn er ook veel mogelijkheden tot persoonlijke groei. - Transparantie (regelmatig vergaderingen waar doelen en realisatie van verschillende delen van het bedrijf worden gedeeld, evenals grote projecten, met een Q&A aan het eind). - Al mijn managers gaven om mijn persoonlijke welzijn, terwijl ze ook eerlijke en constructieve feedback over mijn werk gaven. Dit heeft mij geholpen een betere professional te worden.
Minpunten
- Iedereen wilde zo snel mogelijk doorgaan met alles waarmee ze aan het werk waren, zonder kwaliteit te laten lijden, met bizarre doelen en planningen als gevolg. Dit kan leiden tot veel stress en extra uren, maar naar mijn mening is dit het allemaal waard door de missie van het bedrijf.