"Deel Speed" Deel is HEEL ERG gefocust op het sneller laten groeien van de omzet dan welk bedrijf dan ook ooit in het verleden heeft gedaan. Hoewel ja, dat is goed en iedereen wil dat het bedrijf slaagt, is "Deel Speed" gewoon geen schaalbare oplossing. Leiderschap heeft zulke waanzinnige oogkleppen op dat hun oplossing voor elk probleem is om meer mensen naar het probleem te werpen en hen te vertellen sneller te werken in hun silo's, dan gewoon te zeggen dat het is opgelost en verder te gaan met het volgende probleem. Om elk bedrijf op te zetten voor continue en stabiele groei, moeten problemen met strategie, samenwerking en tijd worden opgelost. De oprichters zijn de stemmen achter de oplossingsmethode van Deel en herhalen deze dagelijks: “Deel Speed”. Wat echt rot is aan het werken hier, is dat ik weet dat de omgeving die ze hebben gecreëerd niet schaalbaar en niet duurzaam is op de lange termijn. Het ergste is dat niemand de oprichters en het leiderschap ervan kan overtuigen dat hun methoden gebrekkig zijn, omdat ze buitengewoon koppig zijn en de wereld vertellen dat ze ongelijk hebben en zij de eersten zullen zijn die deze methode daadwerkelijk laten werken. . Ik denk dat de enige manier waarop ze zullen leren, is wanneer Deel uiteindelijk door hun concurrenten uit de markt wordt verdreven omdat Deel het nog steeds te druk heeft met inefficiënt zijn. Natuurlijk hebben ze misschien het beste product op de markt voor de prijs, maar een product maakt nog geen bedrijf. Meer leads staat niet gelijk aan inkomsten op lange termijn. Ze zijn te snel gegroeid voor hun eigen bestwil. Om uit te weiden over de koppigheid van de cultuur: als het leiderschap mijn bericht leest, garandeer ik dat ze gewoon iets zullen zeggen als "nou, deze persoon is gewoon lui/incompetent en niet geschikt voor deze baan, ze kunnen een snelle omgeving niet aan." ' en mijn reactie zou zijn. “Je hebt gelijk dat ik je onrealistische dagelijkse verwachtingen en pleisteroplossingslogica niet kan bijhouden, niemand kan dat - daarom blijven al je strategische mensen stoppen. Als je besluit een stapje terug te doen, de problemen waarmee je wordt geconfronteerd begrijpt en ervan leert, en vervolgens prioriteiten stelt en strategische inspanningen plant om deze problemen permanent op te lossen, dan kan ik je beter van dienst zijn. de haas behalve dat de haas zo snel rent terwijl hij alleen maar naar de grond kijkt, dan rent hij recht tegen een boom aan en de schildpad blijft maar bewegen ¯\_(ツ)_/¯