Is erg giftig geworden 💀 - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Deliverect

26 okt 2024

Pluspunten

Goede barista (U moet minimaal 5 woorden invoeren om pluspunten te krijgen.)

Minpunten

Ik heb overwogen om deze recensie te schrijven of niet. Na het goede en het slechte in dit bedrijf te hebben meegemaakt, is het betreurenswaardig hoe ze hun werknemers behandelen, en vooral als ze vertrekken. Mijn geweldige collega's die ik vrienden kan noemen, adviseerden me om mijn energie hier niet aan te verspillen. Laten we beginnen met het goede: de eerste periode dat ik hier werk is geweldig, alles is geweldig en alles gaat goed. Toen het management meer succes kreeg door de harde inspanningen van de werknemers, verloren ze het contact met de realiteit. Om god-weet-wat-wat-reden hebben ze dit valse vertrouwen dat mensen altijd zullen blijven, wat ze ook doen, zonder te weten dat al hun toptalenten zich slecht voelen en binnenkort zullen vertrekken. Het is alsof er 2 totaal verschillende perspectieven zijn, vanuit het oogpunt van het management is alles prima, maar voor de werknemers is het extreem frustrerend. Hun verwarrende inconsistenties zijn verbijsterend. Als het gaat om je salaris, of hun slechte managementbeslissingen, zullen ze zichzelf een "startup" noemen om zichzelf wat ruimte te geven. En als het hen anders uitkomt of als het om bepaalde verwachtingen gaat, noemen ze zichzelf een "scale-up". Ze groeiden naar 500 mensen en ze proberen nog steeds te doen alsof ze een coole startup zijn. Je bent oud en kaal(wordend). Pak je haar maar vast, maat. Ik weet niet wat er gebeurde, mijn vinger gleed uit op het toetsenbord, laten we teruggaan naar de melodramatische sfeer. Het is met immense dankbaarheid dat ik een paar toffe vrienden heb mogen maken die hier werken. Ik ben diep dankbaar voor de vriendschappen die ik heb gevormd. De collega's zijn ongelooflijk - hardwerkend, ondersteunend en een aantal van de beste mensen waarmee ik ooit heb gewerkt. Collega's? Goed. Management? Slecht. En ze noemen zichzelf captains, zoals bruh. Dat is een manier om neerbuigend en gedwongen te blijven. Voor degenen die hier nog steeds werken: mijn condoleances, je bent bijna vrij. Voor degenen die van plan zijn om hier te werken: ja waarom niet, ga op avontuur, je zult het geweldig vinden. Vergeet niet om tijdens je interviews op elke vraag te antwoorden met "AI". Ook het feit dat ze iemand in een leidinggevende rol hebben, die vreemd zelfvertrouwen en neerbuigendheid uitstraalt naar iedereen, doet je afvragen. Bovendien heeft deze persoon een goede vriend op de HR-afdeling, en meerdere keren hebben mensen hem horen roddelen over privézaken van werknemers - echt onprofessioneel en eerlijk gezegd, beschamend. Ik denk dat het loont om een sycophant te zijn voor de kapiteins. Al met al, terwijl ik dit schreef, merkte ik dat mijn haar begon uit te vallen. Misschien is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, zoals trouwen - en het verkopen van mijn trouwfotoalbum. Ik denk dat ik echt de president kan worden.

Ontdek andere reviews over Deliverect

4 dec 2025

Pluspunten

A very supportive team, clear onboarding, helpful guidance, good communication, and a positive work environment.

Minpunten

Nothing significant so far, maybe some processes could be even more streamlined as the team grows.

30 nov 2025

Pluspunten

Big attention to culture and people

Minpunten

Very intense and fast paced