Zeer fijn bedrijf! - werkgeversreview Anonymous bij Devoteam

16 apr 2019

Pluspunten

Devoteam is een heel menselijk bedrijf! Ik hou van de cultuur (zeer open en menselijk gefocust), de werving & asset management plan; het instap proces is zeer persoonlijk en gedetailleerd, de mensen die daar werken zijn erg vriendelijk. Ze doen stuk voor stuk hun uiterste best om je deel te laten uitmaken van het bedrijf, en ik denk dat zoiets erg belangrijk is. Je krijgt ook een interessant trainingstraject voor de ontwikkeling van soft skills en ze moedigen je daarnaast ook aan om veel technische trainingen te volgen, certificaten te behalen ,enz. Ik kreeg een uniek trainingsprogramma aangeboden,welke was gespreid over 3 jaar om me zo sneller te laten ontwikkelen. Ik kan u ook zeggen dat het salarispakket bij Devoteam goed is, omdat ze een breed scala aan voordelen bieden. Bovendien kunt u uw eigen auto, telefoon en laptop kiezen en bestellen. Ik kreeg ook aanbiedingen van de concurrenten en vergeleek ze met Devoteam. In eerste instantie lijkt het erop dat de concurrenten een aantrekkelijker salaris geven, maar uiteindelijk, als ik de details heb gecontroleerd, heb ik een netto salaris dat hoger en interessanter is bij Devoteam. Mijn directe manager is erg aardig & asset management plan; doet een nauwe en persoonlijke follow-up met mij. Ik krijg veel vrijheid, ze vertrouwen je en geven je hier medezeggenschap. Het kantoor is ook zeer mooi. Ze hebben onlangs een aantal verbouwingswerken uitgevoerd en ik denk dat ze in de toekomst meer wijzigingen zullen aanbrengen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Minpunten

Ik kan eigenlijk geen negatieve punten bedenken.

Ontdek andere reviews over Devoteam

22 apr 2025

Pluspunten

Very good opportunity to grow

Minpunten

Tasking as interns are made to do a lot without experience

3,0
28 mrt 2025

Pluspunten

The people are great here

Minpunten

Raise not much to none