FANTASTISCHE MEDEWERKERS... Twijfelachtige leiders & richting - werkgeversreview Producten bij Docker

2,0
11 sep 2022

Pluspunten

- Docker neemt echt fantastische mensen aan. Mijn collega's (van sales tot engineering) zijn niet alleen slimme, maar ook collaboratieve en over het algemeen geweldige mensen. Hoewel ik velen van hen niet persoonlijk heb ontmoet, heb ik hier een aantal hele goede vrienden gemaakt. - Whalenes Days garandeert je elke maand een maandag/vrijdag.

Minpunten

- Er is een golf van ontslagen bij teams (bijv. product, marketing, etc.) U kunt de ene maand door het bedrijf worden gevierd voor uw bijdragen, maar de volgende maand plotseling zonder reden worden ontslagen. Leiderschap is er moeder over geweest en heeft geen spijt / empathie getoond. Voor veel mensen was het een complete schok en nu voelt het bedrijf onstabiel aan. We hebben geen idee waar dit heen gaat. MAAR dit kan net zo goed business as usual zijn voor een startup in een vroeg stadium. Als u op zoek bent naar stabiliteit, dan is dit het niet. - Het verlengingsseizoen staat voor de deur en het is onzeker of klanten voldoende waarde halen uit hun zakelijke licenties.

Ontdek andere reviews over Docker

1 mei 2026

Pluspunten

Great, enjoyable to work here

Minpunten

None, not exceptional, not bad

2,0
26 mrt 2026

Pluspunten

Compensation and benefits are great. Most people/co-workers are really nice people. COO can be compelling and offset the CEO - but only for so long.

Minpunten

When absentee exec leadership does show their face, they are constantly chasing the new shiny thing. No consideration for what has been in flight, planned, or even released. Projects, products and internal org structures change daily. Resources are thin and we're told to "adopt AI in all things within 6 months." Sr mgmt trying to stay relevant by "solving" problems that don't exist and pushing agendas that don't benefit anyone aside from themselves. HR asking people to write positive reviews to offset reality um... ok??