Blijven hangen in 2020 - werkgeversreview Consultant bij Dosign

2,0
18 jun 2025

Pluspunten

- Kennis en kunde is bij meerdere teams op orde - Veel junioren - Bovenlaag (directie) is goed

Minpunten

- 8:00 - 17:00 elke dag op kantoor mentaliteit - Belminuten worden bijgehouden - Slap management in de tussenlaag, geen binding met teams, controlerend.

Ontdek andere reviews over Dosign

31 okt 2023

Pluspunten

Lots of in company training

Minpunten

They are the man in the middle

15 jun 2017

Pluspunten

Meer dan 30 jaar is Dosign Engineering nu succesvol in het werven en in dienst stellen van bekwame academici and geavanceerde technische academici. Dosign Engineering is actief in Nederland, Belgie en Duitsland.

Minpunten

Werken bij Dosign betekent dat je in een klein, toegewijd team werkt. Wij bieden je een strak vormgegeven introductieprogramma, afgestemd op je individuele situatie. Direct vanaf de eerste dag word je gekoppeld aan een senior teamlid, die je consequent zal begeleiden tijdens de training, en die je kennis laat maken met de kneepjes van het vak. De regeling omvat een reeks aanvullende trainingen die zich richten op organisatorische, verkoopgerelateerde en interpersoonlijke vaardigheden. Ondertussen wordt je individuele voortgang beoordeeld in evaluatie- en beoordelingsgesprekken met onze HR-medewerkers.