Dynapps: Een bedrijf waar mensen echt centraal staan! - werkgeversreview Business Consultant bij Dynapps

17 feb 2025

Pluspunten

- Personeel staat centraal bij Dynapps. - Work-life balance - Toffe en vriendelijke collega's - Groeimogelijkheden - Het management is heel aanspreekbaar - Interessante en uitdagende job

Minpunten

De inwerkperiode is aan de lange kant.

Ontdek andere reviews over Dynapps

17 mrt 2023

Pluspunten

Goed loon voor een begonnen en mooie start van een carrière.

Minpunten

Sfeer was een beetje stijf.

2,0
7 mei 2025

Pluspunten

Fijne collega's en een uitdagende, gevarieerde job. Een goede plek om snel bij te leren in een dynamische omgeving.

Minpunten

Gemotiveerd gestart, maar ontslagen zonder waarschuwing of negatieve evaluatie, ondanks inzet, positieve houding en collegiale waardering. De organisatie hanteert een duidelijke hire and fire-mentaliteit, met een grote focus op billability (80%, ook voor junior of medior profielen) en weinig ruimte voor persoonlijke groei of begeleiding. Er was een opvallende onbalans tussen teams: terwijl sommige medewerkers met hun vingers zaten te draaien door gebrek aan werk, stonden anderen onder constante druk. In plaats van hier strategisch mee om te gaan, werd gekozen voor ontslag van wie volgens de cijfers niet voldoende opbracht. Uiteindelijk weegt niet de kwaliteit van je werk door, maar vooral de cijfers en het bedrag dat je opbrengt.

Reactie van Dynapps
1y
Bedankt voor je eerlijke feedback. We zijn blij te lezen dat je de samenwerking met collega’s en de inhoud van de job als positief hebt ervaren. Dat bevestigt voor ons wat we vaak horen: dat onze mensen en onze dynamiek een echte troef zijn. Tegelijk vinden we het oprecht jammer dat jouw ervaring met onze organisatie op een andere manier is geëindigd dan je gehoopt had. We nemen je feedback mee. We beseffen dat het vinden van de juiste balans niet altijd evident is in een snelgroeiend bedrijf. Net daarom blijven we werken aan eerlijke communicatie, betere begeleiding én een context waar ook groeipotentieel en betrokkenheid worden gewaardeerd – niet alleen cijfers. Bedankt dat je de tijd genomen hebt om dit te delen. We wensen je het allerbeste toe in je verdere carrière.