Innovatief en veelzijdig - werkgeversreview Anonieme werknemer bij E-WISE

16 mei 2023

Pluspunten

Als contentmanager veel dingen mogen doen en meemaken. Je werkt samen met mensen uit verschillende disciplines (marketing, studio, animatie), waardoor je interessante werkervaring opdoet. Het kernproduct is een multimediale ICT-service die in de basis al goed in elkaar steekt, maar het product is continu aan tweaks en innovaties onderhevig om steeds het beste product op de markt aan te kunnen blijven bieden. Je kan over dit soort zaken meedenken. Dit vond ik persoonlijk een interessant element van het werk. Niet al je input wordt klakkeloos uitgevoerd door management, maar initiatief tonen kan lonen als je zaken goed onderbouwt. Leuk om op die manier het product en je leerpakket steeds beter te maken. En niet onbelangrijk: collega's zijn vriendelijk. Lunch is top.

Minpunten

Let wel op dat je te maken krijgt met ambitieuze doelen en soms veel tijd solo achter de computer doorbrengt. Dit moet je dus wel liggen.

Ontdek andere reviews over E-WISE

21 dec 2023

Pluspunten

I learned a lot alongside my fellow teammates, some of whom I developed a lasting friendship with. That is all thanks to the office atmosphere present in E-Wise, in my opinion

Minpunten

No bad experiences that I made as a part-time worker

19 dec 2022

Pluspunten

Geweldige onboarding, aardige en behulpzame mensen. Voelt als een hecht team, goede lunch en frequente evenementen. Ik ben heel blij dat ik in 2022 bij dit bedrijf ben gekomen.

Minpunten

Afgezien van lunch en evenementen bevinden teams zich in verschillende delen van het gebouw, wat een beetje 'niet-verbonden' aanvoelt. Rondlopen om collega's te ontmoeten kan meer gepromoot worden