Behandel je als familie! - werkgeversreview 2nd Line Support Engineer bij EXCLUSIVE NETWORKS

6 dec 2022

Pluspunten

Dit bedrijf heeft echt de lat voor mij gelegd, dit team wil er echt voor zorgen dat je tevreden bent en zal altijd naar alle suggesties luisteren en ze serieus nemen. Ik ben met respect behandeld en heb goede vorderingen gemaakt tijdens mijn jaren bij Exclusive Networks Technical Support. Ze hebben een academie om u op de hoogte te brengen van de leveranciers die ze ondersteunen, bestaande uit een aantal zeer bekende certificeringen. Eenmaal voltooid, hebben ze me ondersteund met aanvullende examens en trainingen zoals de CCNA en Security+, altijd bereid om met mij te investeren. Ik geloof dat dit een perfecte omgeving en bedrijf zal zijn voor iedereen die wil beginnen met netwerkbeveiliging/cyberbeveiliging en die, als hij bereid is te leren, heel snel heel ver kan komen. Het team blijft altijd dichtbij, aangezien we veel vanuit huis werken met het hele jaar door veel evenementen en wekelijkse boeiende telefoontjes, wat volgens mij erg belangrijk is. Sinds ik 5 jaar geleden begon, heeft het managementteam zo'n uitstekend proces ontwikkeld en blijft het iets teruggeven aan het team. Daarom zijn ze erin geslaagd een geweldig divers ondersteuningsteam op te bouwen. Het werk is erg gestructureerd en de processen zijn duidelijk, het is gemakkelijk te begrijpen met wat er naar verwachting zal gebeuren en ze zijn zeker bereikbaar met hard werken en een positieve instelling. Hulp is altijd beschikbaar als dat nodig is. Het managementteam houdt driemaandelijkse vergaderingen om eventuele zorgen met het team door te nemen en hoe ze zichzelf als team kunnen verbeteren, dat zie je zelden en ze nemen feedback serieus! Het team heeft de capaciteit voor apparatuur en investeert in de nieuwste technologie voor de leveranciers die ze ondersteunen, zodat ingenieurs zoals ik in staat zijn om cases te testen en bepaalde functies te testen. Dit is beschikbaar voor elke leverancier die ze ondersteunen. Een enorme schreeuw naar Andy en zijn managementteam (Nasser, Sam en Ben) voor hun hulp bij het ontwikkelen van de ingenieurs tot uitstekende technische individuen! De toewijding en passie die ze hebben is verfrissend om te zien, hoewel dit een enorm bedrijf is, heb je er helemaal geen zin in om met deze jongens te werken! Ik wil zeggen, bedankt dat je me hebt ontwikkeld en altijd in me hebt geïnvesteerd en in zeer moeilijke tijden natuurlijk om me te steunen. Nogmaals, je hebt de lat echt hoog gelegd!

Minpunten

Er is een limiet aan de voortgang binnen het team, maar ze maken dit wel goed door te investeren in aanvullende certificeringen bij het voltooien van je academie. Dus echt, er is geen echt nadeel! Als je hard werkt, zie ik geen probleem.

Ontdek andere reviews over EXCLUSIVE NETWORKS

25 jun 2025

Pluspunten

Good work life balance and friendly office.

Minpunten

Pay is fixed, no way to increase hourly rate.

11 nov 2025

Pluspunten

Virtual work options, learned a lot

Minpunten

I do not have any cons to list