Pluspunten
Werknemers worden hier gerespecteerd. Op mijn kantoor bijna geen politiek, elders wel een beetje. Toen ik begon dacht ik dat het bedrijf zijn ingenieurs behandelt als professionals met talent. Het salaris is goed, de voordelen ook. Balans tussen leven en werken wordt meestal gerespecteerd. Je werkt niet meer dan 40 uur per week tenzij het moet. We hebben de flexibiliteit om indien nodig thuis te werken en je kunt werk inplannen rondom andere verplichtingen (bijv. een dag tot laat werken en de volgende dag vroeg vertrekken).
Minpunten
Geen opleidng of carrière-ontwikkelingstraining behalve een intern webding. Management blijft zeggen dat ze ervoor zullen betalen, maar het is nooit voor iemand gebeurd. Ze zijn niet bereid om te investeren in refactoring of migratie naar nieuwere technologie, behalve in bepaalde gevallen. Wanneer ze dat doen is de kennis erg gecompartmentaliseerd, ze trainen niet het hele team, maar een technicus. De zakelijke kant zal een product pushen zonder dat ze er klanten voor hebben geregeld.