Pluspunten
- Je kunt alles doen wat je nodig acht om een topbaan bij je opdrachtgever te doen, ook als Effectis daar op korte termijn niet baat bij heeft. Effectis geeft altijd prioriteit aan een langdurige relatie met de klant boven winst op korte termijn, en dat is een geweldige positie om in te zitten als freelance HR Manager of consultant. - Ze verwachten dat je jezelf bent bij klanten: professioneel ja, maar ook heel authentiek, niet een of andere arrogante adviseur in pak. Een manier van werken die ik erg leuk vind. -het team is een geweldige groep mensen die erg behulpzaam zijn, ook al zien we elkaar niet vaak, aangezien we praktisch altijd bij de klant werken. Effectis organiseert heel regelmatig bijeenkomsten, zodat u contact kunt houden met de rest van het stel. - Ze zijn heel correct om zaken mee te doen als freelancer.
Minpunten
geen echte negatieve punten, maar zoals elk snelgroeiend bedrijf is het soms een uitdaging om de 'groeipijnen' van groter en groter worden het hoofd te bieden. Tot op heden doen ze dit redelijk goed.