Geweldig bedrijf om te werken - werkgeversreview Talent Acquisition Specialist bij Enghouse Systems

14 jun 2023

Pluspunten

Bij Enghouse krijg ik veel kansen om te leren en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Ik maak deel uit van een wereldwijd team en werk met mensen in verschillende delen van de wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van technische oplossingen en het ontwikkelen van producten, hier krijg ik de kans om meer te leren over technologieën en producten.

Minpunten

Ik werk graag bij Enghouse, ik heb er geen nadelen aan, het bedrijf werkt er hard aan om van Enghouse een comfortabele werkplek te maken.

Reactie van Enghouse Systems
2y
Bedankt voor je feedback. We zijn altijd op zoek naar manieren om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke toegang heeft tot groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. We streven ernaar een omgeving te bieden waarin werknemers het gevoel hebben dat ze gewaardeerd en eerlijk behandeld worden. We zijn blij dat je deel uitmaakt van ons team!

Ontdek andere reviews over Enghouse Systems

13 apr 2018

Pluspunten

Good environment and chance for promotion

Minpunten

Make sure you continue to recognize your hard working employees for advance or other responsbilities

2,0
10 jan 2026

Pluspunten

Remote work, great team to work with,

Minpunten

Company stopped investing in itself. Cutting costs that drastically impact business negatively.