employer cover photo
employer logo
employer logo

Engineering Software and Network Services

Is dit jouw bedrijf?

Klein bedrijf met testniche - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Engineering Software and Network Services

3,0
26 mei 2015

Pluspunten

Ik heb veel kunnen leren en veel ervaring kunnen opdoen bij het ondersteunen van een overheidsklant van dit bedrijf.

Minpunten

Kon niet langer voor het bedrijf werken nadat de hoofdaannemer de heraanbesteding verloor.

Ontdek andere reviews over Engineering Software and Network Services

18 feb 2014

Pluspunten

ESNS is een adviesbureau. Het bedrijf betaalt de consultant altijd op tijd en ondersteunt het werk van de consultant.

Minpunten

Als het project is beëindigd, moet u mogelijk zelf werk vinden.

11 jun 2025

Pluspunten

Ze zijn van 52 werknemers op hun hoogtepunt naar minder dan 20 gegaan, dankzij slecht leiderschap. Dus een flink aantal mensen heeft zichzelf gered.

Minpunten

Ik en verschillende huidige en voormalige medewerkers maken ons ernstige zorgen over de interne bedrijfsvoering. Vanuit mijn ervaring en gesprekken met anderen ben ik van mening dat systematische corruptie, oneerlijke behandeling van werknemers en het volledig ontbreken van een HR-afdeling hebben geleid tot een toxische en ongereguleerde werkomgeving. Verschillende collega's, waaronder ikzelf, zijn onterecht ontslagen of hebben te maken gehad met represailles nadat ze hun zorgen over de managementpraktijken hadden geuit. Alle leidinggevenden zijn familie van elkaar. WERK HIER NIET!