Grootste payment fabriek in NL - werkgeversreview Projectmanager bij Equens

31 aug 2016

Pluspunten

Goede arbeidsvoorwaarden, dynamisch bedrijf, veel mogelijkheden om carrière te maken en te ontwikkelen

Minpunten

Soms wat aan de bureaucratische kant

Ontdek andere reviews over Equens

2,0
14 dec 2016

Pluspunten

Efficiënte infrastructuurteams en infrastructuurbeheer. Nieuw servicebeheerproces ingevoerd. Fusie met grotere financiële instelling (Worldline) medio 2016, Internationale kantoren en reizen (NL, DE, IT, FN)

Minpunten

Service Management System (HPSM) slechts gedeeltelijk geïmplementeerd. HPSM is niet correct ontwikkeld om kantoren buiten NL te huisvesten. Verschillende afdelingen (HR, Finance, Development) die op het moment van mijn dienstverband geen gebruik maakten van Service Management System. Gebrek aan synergie tussen applicatieontwikkeling en infrastructuurgroepen vanuit het perspectief van servicemanagement. Slechte (moeizame) interne technische ondersteuning van externe leverancier ATOS resulterend in constante geschillen.

22 okt 2019

Pluspunten

Standaard extralegale voordelen, veel vrijheid bij het plannen van je tijd en het stellen van prioriteiten.

Minpunten

Hiërarchische escalatie' strategie is de gewoonte (anders beweegt er niets). Prestaties worden niet echt goed gemeten.