Niet de slechtste baan ooit - werkgeversreview Horecadirecteur bij Eurest

2,0
5 aug 2015

Pluspunten

Maandag tot vrijdag schema, geen avonden, betaalde vakanties. Salaris kan fatsoenlijk zijn als je jezelfd in een positie hebt geplaatst om te onderhandelen met je DM of RM. Als je operatie vloeiend draait en je klant gelukkig is zul je waarschijnlijk noot je DM of RM zien.

Minpunten

De hoeveelheid papierwerk is verbazingwekkend. Ik zou eigenlijk de hele dag aan mijn bureau kunnen zitten om veiligheidsdingen te doen, bedrijfs CYA-papierwerk, CHAT-trainingen, enquêtes, enz. Het eindigt NOOIT. Dan, als je denkt dat je het hebt ingehaald, voegen ze er nog iets anders aan toe dat je wekelijks of maandelijks kunt doen. Het is een soort "in het vuur geworpen" leerervaring. Managers zijn in wezen gecastreerd als het gaat om het ontslaan of het verbreken van de discipline van hun directe rapporten, want HR probeert altijd CYA te spelen. God verhoede het als je iemand moet ontslaan. Er zijn vier niveaus van goedkeuring nodig en een onrealistisch papieren spoor van documentatie. In de vijf jaar dat ik hier ben, heb ik een drastische verandering in de houding ten opzichte van voedsel opgemerkt. Vroeger had je de autonomie om verschillende artikelen van verschillende leveranciers te kopen, waardoor je de mogelijkheid had om favoriete artikelen te kopen. Nu niet meer. Ze zijn nu meer bezig met hun smeergeld van nationale leveranciers, wat betekent dat je in de problemen komt als je je kaas niet bij de juiste leverancier koopt. U bent ook gedwongen om elke maand een grote order van "opportunity buy" ondermaatse producten te kopen. Ze zijn ook sterk bevorderlijk voor het "opladen" van artikelen. Dit betekent dat je automatisch artikelen ontvangt van een leverancier, of je dat nu wilt of niet. Over het algemeen, een zeer moeilijke plaats om

Ontdek andere reviews over Eurest

27 feb 2026

Pluspunten

Amazing bosses, simple work, guaranteed hours.

Minpunten

I haven't found any yet but I'll keep this updated.

21 mrt 2026

Pluspunten

preparing the meals was the only good part.

Minpunten

Management is not very professional and will run your life force dry. They will overwork you by adding additional work and expecting you to complete the impossible. Management does not like to hire and will over work their current employees to stress and burnout. There is no time for rest, only fast paced continuous work. You get one thirty minute meal break that consists of bland breakfast after only working 2.5 hrs. You're not allowed to eat the lunch you prepared. There is zero respect for your life outside of work. To Eurest/Compass you are only a performing monkey. Run while you can.