Pluspunten
Werken in een multiculturele omgeving is waarschijnlijk het grotere belang van werken voor de Europese Commissie. Misschien moeten we een beetje idealistisch zijn, maar naar mijn mening is het een pluspunt, niet alleen voor geld te werken, maar met het gevoel dat je werk zal dienen voor het algemeen welzijn. Ik ben trots als ik kan denken: als Europa niet op een of ander gebied had gehandeld, zou de nationale overheid nooit dingen hebben veranderd, nooit zouden de regels zijn veranderd. Vrede is ook een belangrijke prestatie, de dialoog tussen volkeren mag niet worden vergeten. Als je hier alleen komt voor het geld en de zekerheid van een baan, zul je ongelukkig zijn; als je je aansluit bij het team met je idealistische opvattingen, heb je een goede baan met het gevoel iets nuttigs te doen voor de volgende generaties. En laten we een mythe doden: sommige mensen worden goed betaald voor hun verantwoordelijkheden, maar vergeleken met het loon van een CEO in België verdienen onze topmanagers het tiende deel, en bovendien, als we op zoek gaan naar seniorenfunctionarissen, met ervaring, is dat het geval. niet zo zeldzaam dat ze zouden weigeren mee te doen vanwege het startsalaris, veel minder dan wat ze in hun privébaan kunnen hebben.
Minpunten
Natuurlijk moet een grote administratie als de Commissie een transparant beeld laten zien in het dagelijkse leven. Het creëert een enorme overhead in alle opzichten van de normale dagelijkse activiteiten, elk koopcontract vereist een langzame en lange procedure, soms voor zeer kleine uitgaven, hoewel sommige enorme uitgavenprogramma's slecht worden beheerd of een strategische beslissing zal worden genomen door politieke beslissing, zonder daadwerkelijke marktconsultatie of soms zonder aanwijsbare redenen. De interne controles zijn veel strenger met betrekking tot de dagelijkse handelingen dan wanneer het politieke beslissingen betreft: het is moeilijker om € 10.000 te besteden dan € 10.000.000: een groot bedrag zal de steun hebben van een politieke beslissing, de kleine bedragen zijn te halen uit een budget dat onder druk staat. Over de loopbaanontwikkeling is het duidelijk dat de verdienste geen belangrijke indicatie is voor de loopbaanevolutie, ook al zeggen ze het: er is geen echt beloningsmechanisme opgezet, noch een echt strafmechanisme. Het is aan iedereen om dingen te laten gebeuren: met een beetje slimheid en flexibiliteit kun je een interessante baan hebben, van afdeling veranderen als je niet tevreden bent waar je bent, maar het is duidelijk dat je niet kunt veranderen volledig uw omgeving: het raamwerk is wat het is, probeer gewoon het beste voor u en uw ambities af te leiden. De arbeidsomstandigheden lijden ook onder het gewicht van de controles en normen van de administratie, sommige gebouwen zijn zeer slecht uitgerust, de angst om beschuldigd te worden van het geven van extra voordelen aan de ambtenaren maakt sommige diensten erger dan elders (cafetaria's, lunches ...) maar het is niet zo definitief slecht.