Geen PTO Geen ziekteverzuim Lager loon voor dezelfde baan, in vergelijking met de werknemers in dezelfde functie die via een ander bedrijf meewerkten. Het heeft absoluut geen voordeel voor de werknemer om als onderaannemer te werken via Apex-systemen of soortgelijke bedrijven. Ik raad iedereen aan om Apex Systems en soortgelijke bedrijven te vermijden. Werk voor de Prime in plaats van een onderaannemer te zijn. Apex-systemen en dergelijke bedrijven bieden GEEN TECHNISCHE WAARDE aan een project, ze zijn een headhunting/rekruteringsbedrijf. Carrièremogelijkheden, GEEN. U krijgt geen promotie als u wordt uitbesteed aan een ander bedrijf. Over het algemeen werkt uw supervisor voor de prime en zit u vast als een medewerker van Apex Systems. Apex-systemen zullen u over het algemeen niet "vrijgeven" wanneer u voor hen werkt. Compensatie / voordelen, uw loon zal lager zijn als u het vergelijkt met iemand die werkt voor het daadwerkelijke bedrijf dat door een klant is gecontracteerd. Voorbeeld twee techneuten. De ene werkt voor de prime, de andere voor de top. De verantwoordelijkheden zijn hetzelfde, dezelfde ervaring, etc. apex zal je minder opleveren. Ook geen aftakas. Cultuur en waarden…….LOL WAT? U zult nooit iemand van Apex-systemen ontmoeten, behalve andere onderaannemers. Apex Systems heeft geen cultuur, je mag van geluk spreken als je recruiter je nog een keer belt nadat je bent aangenomen. Ze geven je niet eens een apex-systeemhemd. Senior management, je zult ze nooit zo idk tegenkomen. Evenwicht tussen werk en privéleven, net als bij elk ander bedrijf.