Bedrijf zonder perspectief om te groeien en niet voor kleurrijke, initiatiefrijke persoonlijkheden - werkgeversreview Verantwoordelijke Verkoopondersteuning bij Extron Electronics

1,0
22 mei 2018

Pluspunten

Eigen parkeerplek, beroemd merk, goed voor starters om werkervaring op te doen en dan te vertrekken. internationale omgeving, salaris stabiel betaald, sterk bedrijf.

Minpunten

Geen kansen om te groeien, salarissen lijken in het begin net boven het marktniveau maar daarna krijg je nooit een verhoging, geen extra's zoals bonussen Aannemen om te werken niet om te denken Mensen zijn altijd bang om ontslagen te worden vanwege een verkeerd uitgesproken mening. Personeel wordt niet op waarde geschat en makkelijk vervangen door nieuwkomers. Op de meest onmenselijke manier dat ik ooit heb gezien worden mensen ontslagen. Degenen die jaren hebben gewerkt en om welke reden dan ook niet werden verwelkomd, worden zonder kans om afscheid te nemen van collega's of om normaal in te pakken de deur gewezen. Personeelszaken of intern management escorteren die mensen alsof ze een misdaad hadden gepleegd.

Ontdek andere reviews over Extron Electronics

7 jan 2026

Pluspunten

Hands off work. Great opportunities

Minpunten

None really. Work could be done from home.

3,0
11 mrt 2026

Pluspunten

- good work life balance - stable company

Minpunten

- slow growth - no bonuses or incentives to work harder