B - werkgeversreview Recruitment Consultant bij EyeTech Solutions

3,0
17 jan 2026

Pluspunten

Nice commissions if you work hard

Minpunten

Not easy job but Nice team

Ontdek andere reviews over EyeTech Solutions

9 apr 2024

Pluspunten

good colleagues and ambience at the office

Minpunten

none that i can think of right now

27 mrt 2019

Pluspunten

Ik heb nu een paar maanden gewerkt bij Eyetech solutions en ik kan zeggen dat het bedrijf een geweldige plek is om nieuwe dingen te leren, vooral als het je eerste baan is na afstuderen. Je leert meer over hoe een verkoopbaan in elkaar zit, maar je ontdekt ook meer over jezelf. EyeTech solutions geeft je de kans om deel te nemen aan trainingen. Op die manier kun je je verkoopvaardigheden verbeteren. Een ander voordeel is dat je veel carrièremogelijkheden hebt. Je kunt groeien in je functie en dat brengt veel voordelen met zich mee. Als ik de bedrijfsmentaliteit zou moeten beschrijven dan zou ik zeggen: "THE SKY IS NOT THE LIMIT! Als je succesvol wilt zijn, werk hard en word er rijkelijk voor beloond."

Minpunten

De nadelige kant van een verkoopbaan is dat je soms lange dagen maakt, dus het kan een effect hebben op je privéleven.

Reactie van EyeTech Solutions
6y
Hallo, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Ons bedrijf is een geweldige plek om je verkoopcarrière een vliegende start te geven. Ga zo door. We zijn blij je in ons team te hebben. Met vriendelijke groet, EyeTech Solutions