Pluspunten
Fastned biedt alle werknemers de mogelijkheid om zichzelf te zijn en zich op hun gemak te voelen. Het is de veiligste en leukste omgeving waarin ik ooit heb gewerkt. We worden in staat gesteld om eigenaarschap te nemen over al onze eigen projecten, terwijl we ook een breed scala aan bekwame collega's hebben om je te ondersteunen. We worden aangemoedigd om ondernemend te zijn, als je een nieuw idee hebt over hoe je iets moet doen, delen we het, proberen we het uit en als het werkt, implementeren we het. We nemen momenten om onze successen te vieren, zowel individueel, in teams als als bedrijf. Fastned is eerlijk maar leuk!
Minpunten
We zijn nu een snelgroeiend bedrijf en nemen snel veel mensen aan. Dat brengt wel wat opstartproblemen met zich mee, maar HR en het People Team werken er hard aan om ervoor te zorgen dat niemand zich achtergesteld of verloren voelt in de groei en dat alle nieuwe medewerkers op de juiste manier worden ingewerkt en vanaf dag één alles krijgen wat ze nodig hebben om succesvol te zijn.