Pluspunten
Ieders mening telt, individueel succes wordt door iedereen gevierd en het bedrijf wordt gerund door ongelooflijk intelligente, veerkrachtige, vooruitstrevende strategen die hun geld waarmaken en gul zijn met het teruggeven van geld aan het organiseren van feesten, teamevenementen en personeelsvoordelen. Een sterke, inclusieve, gezondheidsgedreven cultuur is niet zomaar een hokjespolitiek, en iedereen is nederig en doet mee. Er is oprechte interesse en zorg. Volledig transparante, regelmatige eerlijke communicatie waarbij niets wordt verdoezeld, debat wordt verwelkomd naast reflectie om te verbeteren. Actie vindt daadwerkelijk plaats (snel) na feedback van klanten en personeel, zoals ik nog nooit eerder heb gewerkt.
Minpunten
Het is een snelgroeiend bedrijf, dus het is druk, dus geen plek om te werken als je op de cruisecontrol wilt drukken en je voeten omhoog wilt leggen. Het is ook niet hiërarchisch, dus geen plek voor mensen die vereerd moeten worden. Het verandert voortdurend naarmate het groeit, dus ook niet voor degenen die niet gedijen bij groei, aanpassing, vooruitgang en verandering.