Pluspunten
Ik ben ongeveer 3 maanden geleden lid geworden van Form3 en heb gewacht met het schrijven van deze recensie omdat ik wilde dat deze zo realistisch mogelijk zou zijn. Enkele opmerkingen: - Al met al een zeer positieve werkplek. - Iedereen is vriendelijk, ondersteunend en werkt samen. U wordt nooit afgewezen door een collega als u hulp nodig heeft. - Je zou gewaardeerd en gekoesterd worden. - Directe toegang tot het management waar nodig en ze hebben altijd de deuren open - Flexibel werken met remote first work-cultuur. De bedrijfscultuur is erop gebouwd om iedereen en binnen kantooruren te ondersteunen, tenzij de functiebeschrijving anders suggereert. - Transparantie en openhartige benadering van kwesties en zaken in het bedrijf. - Kans om te leren en te werken met de besten in de branche - Je krijgt een MacBook Pro met een iPhone als werkgereedschap of een mooie Dell Linux-machine als je een ontwikkelaar bent.
Minpunten
Ik weet niet zeker of ik dit als een tegenvaller zou classificeren, maar zoals bij elk groeiend bedrijf is het tempo vrij snel en dat vertaalt zich uiteindelijk in je individuele dorst naar groei. Het andere gebied zijn voordelen, niet omdat het bedrijf er niet aan werkt, maar omdat het een gelijk speelveld wil voor alle collega's in het bedrijf en hetzelfde niveau van voordelen. Toch krijg je uitstekende vakanties (30 dagen) en volledige toegang tot Udemy. Ook pensioen en aandelenopties, dat is geweldig!