Zou geweldig kunnen zijn, maar - werkgeversreview Anonymous bij Frasers Group

2,0
26 okt 2023

Pluspunten

De mensen maken dit bedrijf tot een plezierige plek om te werken. Ze werken zo hard. Ongelooflijk ondersteunend en behulpzaam. Echte teamgeest in veel teams. Snel leren en mogelijkheden.

Minpunten

Geen andere echte voordelen dan het wettelijke minimum. Gebrek aan vertrouwen en transparantie in het bedrijf. Mijn lijnmanager vertelde mij ronduit dat ze niemand in het team vertrouwen. Iedereen werkt over zijn uren, niemand neemt lunchpauzes. Je moet het gebouw in en uit scannen, zoals een kind dat wordt in- en uitgecheckt op school. Veel belofte gedaan door het bedrijf, maar geen levering. Het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is zes maanden uitgesteld omdat het bedrijf niets heeft gedaan met de resultaten van het vorige onderzoek. Dat spreekt boekdelen. Er is minimale erkenning door het personeel. Promoties/loonsverhogingen beloofd, maar het duurt maanden voordat ze worden ondertekend en pas nadat je jezelf maandenlang hebt “bewezen” door de rol te vervullen (geen achterstallige betalingen). De manier waarop sommige mensen communiceren kan respectloos en onprofessioneel zijn. Ondermijnend, kleinerend en soms gewoon grof. Dit wordt genegeerd en geaccepteerd als de norm vanwege wie ze zijn. De cultuur heeft dit jaar stappen achteruit gezet.

Ontdek andere reviews over Frasers Group

17 nov 2025

Pluspunten

Nice people staff and money

Minpunten

Long hours and weekends shifts

3,0
30 mei 2026

Pluspunten

- not too heavy work, depending on the department you work.

Minpunten

- very bad management, most supervisors and managers dont know how to manage things.