Laag salaris - werkgeversreview Logistiek bij GEFCO

12 jun 2019

Pluspunten

een goede plek om een carrière te beginnen

Minpunten

lage lonen, ongekwalificeerd personeel, gebrek aan communicatie tussen het hoofdkantoor en andere vestigingen, onverdiende promoties en gebrek aan motivatie.

Reactie van GEFCO
6y
GEFCO UK vergelijkt regelmatig zijn compensatie en voordelen om ervoor te zorgen dat we op de markt zijn afgestemd. In 2018 hebben we meer dan 74 verschillende workshops gegeven en GEFCO University geïntroduceerd - een online leerbeheersysteem dat openstaat voor alle medewerkers. We blijven investeren in coaching om training op het werk te promoten, sponsoring voor voortdurende professionele ontwikkeling en nieuw online materiaal om ervoor te zorgen dat we jobspecifieke inhoud bieden aan alle werknemers. Betrokkenheid en communicatie van medewerkers is een topprioriteit. We gebruiken regelmatig medewerkersonderzoeken, forums, nieuwsbrieven en sociale media om nieuws te delen en een wederzijdse dialoog aan te moedigen. We hebben nieuwe technologie geïntroduceerd zoals (Sparkup) om medewerkers de mogelijkheid te bieden om op vertrouwelijke wijze vragen te stellen die er echt toe doen en om suggesties aan te moedigen over hoe we nog meer kunnen verbeteren. We adverteren alle functies intern en iedereen heeft de mogelijkheid om te solliciteren op geschikte functies. We moedigen medewerkers aan om hun loopbaan- en ontwikkelingsambities met hun lijnmanager te bespreken.

Ontdek andere reviews over GEFCO

7 jun 2022

Pluspunten

good environement, good people, no long hours

Minpunten

no cons at all whatsoever