Pluspunten
Het is een zeer diverse omgeving.
Minpunten
Het is niet mogelijk om alle minpunten van het werken bij dit bedrijf op te sommen, maar ik zal proberen er een paar te noemen. De HR-afdeling mist volledige vertrouwelijkheid. Je salaris wordt doorgegeven aan anderen binnen het bedrijf. Tegenslagen met andere collega's zullen worden gelekt, wat nog meer drama veroorzaakt. Het verloop, vooral voor werknemers die de afgelopen twee jaar bij het bedrijf zijn gekomen, is waanzinnig hoog. Ik zou zeggen dat ongeveer 3/4 van de mensen het jaartal niet haalde. Als je daar werkt, merk je dat mensen ofwel 5 jaar bezig zijn, ofwel binnen een jaar zijn begonnen. Onderbezet. Dit bedrijf heeft werknemers in CS vakantietijd geweigerd. Je zult regelmatig overwerken. Dit is inclusief beheerders. Aangezien dit bedrijf zijn personeel niet meer kan behouden, zullen er nieuwe werknemers worden aangenomen die meteen op een enorme stapel werk worden gesmeten van werknemers die zijn gestopt. De geestelijke gezondheid van de helft van het kantoorpersoneel is erbarmelijk. De werknemers die al meerdere jaren bij het bedrijf werken, krijgen er tenminste een fatsoenlijk salaris uit. Als ik de incidenten zou opschrijven die zich in dit kantoor hebben voorgedaan, zou mijn post worden verwijderd. De enige reden dat dit bedrijf nog overeind staat, is omdat ze geen van de arbeiders genoeg betalen om advocaten in te huren.