7 aug 2019
Reactie van Gattaca
6yEr is hier veel waarover we het eens kunnen worden; de mensen bij Gattaca zijn geweldig, en iedereen hier is aardig, vriendelijk en gepassioneerd over wat ze doen. Hierdoor werken mensen hard, zowel sales als Group Support. We hebben een aantal geweldige voordelen, en onze socials zijn leuk en worden door velen verwelkomd. We zijn het er niet mee eens dat Group Support niet wordt gewaardeerd door het senior management. Er is de afgelopen jaren zoveel gedaan om dit aan te tonen; introductie van Group Support-specifieke Awards (die nu drie keer per jaar plaatsvinden), ad hoc team incentives en evenementen om prestaties te erkennen, toegewezen budget voor managers om teamleden te belonen op basis van 'spot award'. De bedrijfsprestaties zijn de afgelopen jaren vlak gebleven, maar we hebben een verbeterplan opgesteld en zoals u al zei, zijn er veel gepassioneerde medewerkers die graag aan dit plan willen werken en ons weer willen helpen groeien. Alle individuen worden aangemoedigd om suggesties te doen en betrokken te raken bij beslissingen. En als ze een beetje verlegen zijn om hiermee naar voren te komen, hebben we de anonieme 'Geef uw mening' engagementenquête. We zullen deze tool de komende maanden meer pushen.