Helemaal niet meer het bedrijf dat het vroeger was - werkgeversreview Groepsondersteuner bij Gattaca

2,0
7 aug 2019

Pluspunten

Ik ben eerder dit jaar vertrokken en heb enkele jaren voor Gattaca gewerkt in Group Support. De mensen zijn geweldig, er zijn enkele fantastische individuen in het bedrijf die geweldig zijn in wat ze doen en een passie hebben voor het bedrijf. Iedereen is aangenaam en vriendelijk. Bovendien geweldige bijeenkomsten doorheen het jaar, wat steeds een hoogtepunt is! Goede voordelen. Je zult een geweldige ervaring hebben als je op de afdeling Verkoop werkt.

Minpunten

- Het hoger management waardeert het personeel van Group Support niet. Het bedrijf zegt dat Group Support wel belangrijk is door hen mee op te nemen bij de stimulansen en jaarlijkse beloningen voor de Verkoop-afdeling, maar de acties en opmerkingen doorheen het jaar van het management geven een ander idee. - Loopbaanontwikkeling is mogelijk voor Group Support, maar het loon rechtvaardigt het vereiste werk en de inspanningen voor een promotie niet. Het bedrijf levert al enkele jaren dezelfde prestaties, wat betekent dat er geen herzieningen en verhogingen van lonen zijn (zelfs niet met inflatie). Verkoop krijgt echter wel hun commissies nog, die kant van de zaken blijft dus onaangetast. Nog nooit is de verdeling "wij&zij" zo sterk geweest. Blijkbaar voert de personeelsdienst een jaarlijkse "salaris benchmark" uit, maar ik denk dat dat gewoon verklaart wat voor waarde de Group Support heeft voor het bedrijf en hoeveel de markt eigenlijk betaalt voor deze posities. - Zoals hierboven vermeld, zijn de mensen in het bedrijf geweldig, maar we verliezen veel van de beste. Dit is niet het bedrijf meer dat ooit zo gericht op mensen was. Gattaca is de weg kwijt na de overname van Networkers - iets wat voor iedereen een leuke tijd zou moeten zijn - maar probeert sindsdien terug op het juiste pad te komen.

Reactie van Gattaca
6y
Er is hier veel waarover we het eens kunnen worden; de mensen bij Gattaca zijn geweldig, en iedereen hier is aardig, vriendelijk en gepassioneerd over wat ze doen. Hierdoor werken mensen hard, zowel sales als Group Support. We hebben een aantal geweldige voordelen, en onze socials zijn leuk en worden door velen verwelkomd. We zijn het er niet mee eens dat Group Support niet wordt gewaardeerd door het senior management. Er is de afgelopen jaren zoveel gedaan om dit aan te tonen; introductie van Group Support-specifieke Awards (die nu drie keer per jaar plaatsvinden), ad hoc team incentives en evenementen om prestaties te erkennen, toegewezen budget voor managers om teamleden te belonen op basis van 'spot award'. De bedrijfsprestaties zijn de afgelopen jaren vlak gebleven, maar we hebben een verbeterplan opgesteld en zoals u al zei, zijn er veel gepassioneerde medewerkers die graag aan dit plan willen werken en ons weer willen helpen groeien. Alle individuen worden aangemoedigd om suggesties te doen en betrokken te raken bij beslissingen. En als ze een beetje verlegen zijn om hiermee naar voren te komen, hebben we de anonieme 'Geef uw mening' engagementenquête. We zullen deze tool de komende maanden meer pushen.

Ontdek andere reviews over Gattaca

9 jun 2022

Pluspunten

Great communication with staff and provided regular updates

Minpunten

None that I can think of.

4 dec 2023

Pluspunten

Nice people to work and be with

Minpunten

Layoffs are never very fun

Reactie van Gattaca
2y
Thank you for your comment and for taking the time to add a review. We have a strong culture and this comes through in your comments, however, there are times when changes within the business occur and we understand the impact that this may have on individuals. Nevertheless, we hope your experience with us was a fulfilling one. Best wishes for the future.