Pluspunten
In mijn periode van 3 jaar kan er niets anders worden gezegd dan dat het een eer is om deel uit te maken van dit nobele wereldwijde bedrijf. Zie je, ik ben een PWD die in een soort ontkenningstoestand verkeert vanwege de manier waarop mijn familie me heeft geïndoctrineerd. Sinds ik klein was, werd ik gedwongen om normaal te doen, ondanks mijn onvermogen om de fysieke stunts te doen die een normaal persoon zou kunnen doen, omdat mijn ouders het bijproduct van hun verwaarlozing niet kunnen accepteren. Om het verhaal kort te maken, ik had nooit mijn identiteitsgevoel totdat ik Genashtim tegenkwam tijdens het surfen op het internet. Het was alsof de handen van God me leidden om hun website te vinden. Ik kon mezelf vinden in Genashtim. Ze huren PWD's niet in vanwege medeleven en barmhartigheid, maar omdat ze geloven in de mogelijkheden die een persoon zou kunnen doen. Tot op de dag van vandaag leef ik nog steeds met een dubbele identiteit, een die zich normaal moet gedragen tegenover de menigte en een die mijn echte zelf is. Ik kan de laatste zijn als ik 5 dagen per week in Genashtim werk. Overigens valt mijn handicap niet op als ik mijn armen niet optil. Ik kan schrijven, typen, eten, drinken, alles doen wat elke tweehandige persoon zou kunnen doen, behalve het feit dat mijn twee bovenste ledematen niet in staat zijn om een niveau boven mijn hoofd te bereiken, maar als mij niet werd verteld om te bewegen het eromheen of het optillen, je kunt het nooit ontdekken, behalve natuurlijk als je scherp genoeg bent in het observeren dat mijn beweging een beetje vreemd is in vergelijking met het normale, omdat mijn armen veel te (letterlijk) aan mijn lichaam vastzitten. Genashtim bracht het beste in mij naar boven. Het deed me mijn mogelijkheden ontdekken op gebieden waarvan ik dacht dat ik ze niet kon. De bedrijfscultuur is zeer professioneel en toch heeft het een hart. Iedereen die zijn leerproces wil verbeteren, wordt zelfs aangemoedigd, maar we moeten ervoor zorgen dat onze belangrijkste functies niet achterblijven terwijl we onze toekomstige vaardigheden aanscherpen.
Minpunten
Sinds de eerste dag heb ik nog geen fout gezien. Niets. Na-da.