14 mrt 2022
Reactie van GoStudent
4yHallo, Bedankt voor je top feedback! We zijn blij te lezen dat je het leuk vindt om online les te geven en waarderen de vergoeding die je ontvangt voor het ontsluiten van het volledige potentieel van kinderen in heel Turkije. Meer dan 19.000 docenten wereldwijd kiezen voor GoStudent omdat we flexibiliteit en gemak bieden. Enkele van de redenen waarom zovelen ervoor kiezen om bij ons bijles te geven, zijn de volgende: - Flexibele planning voor wanneer en hoeveel je werkt, - Geen reistijd, - Een veelzijdige webapp die voortdurend wordt bijgewerkt en ontwikkeld, - We vinden jouw studenten voor u, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u het beste in bent, namelijk lesgeven. Als bijlesdocent GoStudent ben je vrij om te bepalen wanneer en van waar je wilt werken. Hiermee kun je het onderwijs optimaal afstemmen op je drukke agenda. We zijn zo blij dat je deel uitmaakt van GoStudent en ons steunt bij onze missie om de nummer 1 wereldwijde school te bouwen. Ga zo door! Met vriendelijke groet Julia, Teamleider Begeleider Management