1,04 jun 2018Maintenance managerHuidige werknemer, minder dan 1 jaarAurangābād, MaharashtraAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenNothing found good, I almost lost my entire carrier ,finally come outMinpuntenIrrespective management and workers, odd working hours(12 to 16 hrs),not at all recommendedMeer weergevenReactie van Goodyear7yThank you for your service at Goodyear. We’re always looking to improve employee engagement and your feedback will help us shape the future.Meer weergeven
5,07 mei 2026General serviceVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarLos Gatos, CAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenTake care for employee Good Management Adjustable Time for part-timeMinpuntenOnly in available Los Gatos location for position in general service (part time).Meer weergevenNuttigDelen
3,01 jun 2026Anonieme werknemerHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenCo workers are good peopleMinpuntenManagement and corporate restraints are hard to overcomeMeer weergevenNuttigDelen