Goed georganiseerd "startup" bedrijf met geweldige collega's en technische uitdagingen - werkgeversreview Senior Software Engineer bij Hadrian Security

12 aug 2024

Pluspunten

Hadrian heeft een frisse en unieke kijk op attack surface management, wat leidt tot interessante technische uitdagingen om op te lossen. We werken samen in 2 technische hoofdteams om de volledige oplossing voor het product te bouwen. De collega's en de sfeer zijn geweldig en je krijgt genoeg agency om je eigen oplossingen of bijdragen aan het product te bedenken. We krijgen regelmatig updates over de status van het bedrijf van het leiderschapsteam en vieren onze successen.

Minpunten

Het tech-team staat ver van de daadwerkelijke klant, dus het kan een uitdaging zijn om te zien hoe uw product daadwerkelijk wordt gebruikt, wat soms leidt tot suboptimale of, voor de klant, onvolledige functies. Er is gesproken over het verbeteren hiervan en het tech-team wat meer betrekken bij de communicatie/ervaring met de klant, maar er is nog niet veel daadwerkelijk gedaan op dit gebied.

Ontdek andere reviews over Hadrian Security

10 feb 2025

Pluspunten

A company that is all in to get results and positively impact the world of cybersecurity. Forward thinking, collaborative, and open communication,

Minpunten

Small hiccups that come along with being a younger company.

22 mrt 2026

Pluspunten

Great product and supportive team.

Minpunten

Very much still a startup