Poor company, heavy handed leadership - werkgeversreview Sales Representative bij Hamon

1,0
18 jan 2021

Pluspunten

Some people are nice some are horrible!

Minpunten

Horrible management out of Belgium! I would work somewhere else! Dying industry!

Ontdek andere reviews over Hamon

1 mei 2022

Pluspunten

Team environment was great, i enjoyed the people!

Minpunten

Not many cons at all

1,0
11 mei 2016

Pluspunten

Hier is niet veel goeds. Ik ben een constructiestaal lasser met jarenlange ervaring. Ik slaagde voor hun fluxkerntests, maar vertelde hen dat ik nog nooit buizen heb gelast. Ze luisterden niet en gaven me een 6G tig-test met één dag oefenen. Grote verrassing die ik niet ben gepasseerd. Deze plek zorgt ervoor dat mensen falen. Ze spelen favorieten. Supervisors zijn allemaal onbeschoft. Als u niet op de favorietenlijst staat, zult u koolstofboogvorming, isolatie en andere ondergeschikte banen aanbrengen, ongeacht hoe bekwaam u een lasser bent. Wanneer de werkdruk afneemt, zit je op een werfploeg die hun 40 jaar aan rotzooi opruimt. Antieke lasmachines en gereedschappen. Zeer vuile winkel. Muren en lambrisering aan de binnenkant hebben gaten en vallen in feite uit elkaar. Geen persoonlijke ontwikkelingsplannen aanwezig. Geen ruimte voor vooruitgang. Alle mensen die er al jaren zijn, zijn fysiek gedegradeerd en in elkaar geslagen. Als je zo hard gaat werken, doe het dan niet voor $ 22 / uur.

Minpunten

Hun molenaarmachines zijn uit de jaren 60 en 70. Ze zijn een grap en wegen allemaal ongeveer 500 pond. Maak je klaar om ze met de hand door het gebouw te verplaatsen op karren met wielen.