Pluspunten
Ik had altijd een vol slot. Ze hebben veel studenten. Het communicatie- en operatieteam is snel en coöperatief. Betaling is altijd op tijd. Een zeer goede & stabiele organisatie. Ze zijn allemaal vriendelijk en ondersteunend. De studenten waren allemaal geweldig en ik vond het geweldig om hun materiaal te onderwijzen.
Minpunten
Het probleem dat ik had was het niveau van begrip en mededogen. Ik moest mijn oogoperatie 1 maand vooruitschuiven, zodat ik mijn cursus kon voltooien, zelfs als ouders ermee instemden te wachten tot ik terugkwam. Na de operatie moest ik binnen 10 dagen deelnemen, omdat ik lang verlof niet mocht opnemen, plus na mijn deelname toen ik een infectie kreeg vanwege geen goede hersteltijd voor mijn oog, werd ik nog steeds gepusht om lessen te volgen. De boetes zijn zwaar, meer dan het dubbele van de lesbetaling als boete voor annulering vóór 14-15 dagen ervoor. Ik ging weg omdat ik gewoon geen lessen kon volgen vanwege mijn ooginfectie. Ik had graag heel lang met het bedrijf willen werken, omdat ze geweldig lesmateriaal hebben en docenten de vrijheid hebben om de lessen te geven.