3 jaar later heb ik mezelf helemaal ontworpen - werkgeversreview Content Manager bij Helloprint

20 mei 2019

Pluspunten

- Ontzettend grote groeikansen wanneer je dat wil - Teamkennis & experts om van te leren - De balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid geeft je de kans om te werken op de wijze die het beste voor jou werkt - Ambitieuze cultuur - we willen met zijn allen succes hebben - De teamuitjes zijn next level - Internationale omgeving

Minpunten

- Geen 9-tot-5-mentaliteit, je hebt de kans om aan reuzachtige projecten te werken en het is jouw verantwoordelijkheid om het te laten slagen - We zijn altijd bezig nieuwe strategieën te beoordelen en ons daarop aan te passen, dus je moet erop voorbereid zijn mee te draaien en flexibel te zijn

Ontdek andere reviews over Helloprint

3,0
19 feb 2026

Pluspunten

Nice food and nice people

Minpunten

Too muhc work on personal stuff

2,0
2 dec 2025

Pluspunten

Flexible hours One or two days a month allowed to work from home.

Minpunten

Manipulative management Low wages Empty promises Unfriendly environment Managers will actually ask you to your face to automate your own job as much as possible then fire you. Mass employee dismissal leading to overworked remaining employees. Desperate to replace employees with AI. More meetings than solutions.