Pluspunten
Hopper is een speeltuin voor degenen die ervaring willen opdoen door meerdere petten te dragen.
Minpunten
Er is geen charisma in Hoppers leiderschap, waar ze nooit prioriteit geven aan de carrièregroei van werknemers. Gedurende mijn 3 jaar bij Hopper was reorganisatie een kwartaalding, wat betekent dat baanzekerheid hier niet bestaat. Het ergste is dat ze hun interne werknemers niet interviewen tijdens die veranderingen, waardoor ongekwalificeerde mensen op leiderschapsposities werden geplaatst op basis van hun leeftijd, wat uiteindelijk de carrièregroei van hun meer ambitieuze ondergeschikten in gevaar bracht. Ik zag voortdurend een hoop schuldspelletjes tussen 'leiderschaps'-stakeholders, waardoor het werk super demoraliserend aanvoelde en werknemers dagelijks hun doel in twijfel trokken. Het is geen inspirerende plek om te zijn. Bovendien spraken ze nooit over groei en werden beoordelingen nooit serieus genomen. En ze staan erom bekend hun werknemers te bedreigen als er een andere stem werd gehoord, door te vragen "Wil je hier werken?" tijdens 1-op-1-vergaderingen die niet konden worden opgenomen.