Mooie organisatie waarbij samenwerken voorop staat! - werkgeversreview Recruitment Consultant bij ITSync

5 sep 2019

Pluspunten

Openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerken zijn de ingrediënten van het team van ITSync met elkaar, met de professionals en met de opdrachtgevers. Oh en niet te vergeten, gezelligheid en werken in ons te gekke pand!

Minpunten

Mmm, kan ik nu niet bedenken

Ontdek andere reviews over ITSync

8 sep 2015

Pluspunten

ITSync is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, zeer ervaren IT-professionals op vele gebieden, van programmeurs, penetratietesters, prestatietesters, DBA's tot zelfs coderingsspecialisten. Als adviesbureau breidt het zich snel uit in Nederland en heeft het een grote staf aanwezig in een van de grootste financiële instellingen van Nederland. Ze beheren zowel freelancers als fulltime medewerkers en zijn vastbesloten om een hoogwaardige, beheerde oplossing te leveren die precies aan de behoeften van de klant voldoet.

Minpunten

Tot dusver geen enkele na bijna 3 jaar werken voor ITSync. Ze hebben aan al mijn behoeften voldaan en mijn contractafspraken heel goed beheerd.

13 sep 2015

Pluspunten

Het fijne is bij IT Sync dat er echt gekeken wordt welke opdracht bij je past, naar aanleiding van de wensen die je hebt doorgegeven. Een goede begeleiding en veel informatie over de opdracht wordt ook gegeven omdat ze de klant goed kennen. Ze zitten direkt bij de klant dus je zit niet met tussen partijen.

Minpunten

Ik heb geen minpunten. Ik moet hier 20 woorden typen dus ik type maar door tot dat ik 20 woorden heb. Dat is een minpunt van de site glassdoor.nl vind ik.