Vreselijk bedrijf - werkgeversreview gebiedsmanager bij InMode

7 aug 2019

Pluspunten

Zal aannemen zonder medische ervaring

Minpunten

Dit is het slechtste bedrijf waar ik ooit voor gewerkt heb. Om te beginnen is er geen formele opleiding. Je krijgt powerpoints en verkoopscripts om van te studeren. Je doet een 3-tal verkoopgesprekken met je manager en dan sta je er alleen voor! Je stelt eindeloze vergaderingen in en er wordt verwacht dat je 75k apparaten verkoopt waar je bijna niets van afweet. De pitch is bedrieglijk en dat geldt ook voor de producten. Ze overbeloven en onderleveren. Het beeld is geschilderd dat deze artsen een hoop geld kunnen verdienen aan hun apparaten en de realiteit is dat de meeste zullen falen. Niet alleen overtuigen ze de dokters dat ze een ton geld zullen verdienen, maar dat jij dat ook zult doen. Het is allemaal een leugen. Als ze je eenmaal hebben uitgebrand, ontslaan ze je. Je bent zonder twijfel wegwerpbaar. De meerderheid van de gebiedsmanagers komen niet voorbij de 6 maanden. Bovendien is het bedrijf van bovenaf onethisch. Het wordt gerund op angst en als je niet doet wat ze zeggen, zullen ze zich van je ontdoen.

Ontdek andere reviews over InMode

19 sep 2025

Pluspunten

- Great product - Opportunity to be successful - Growth

Minpunten

- Lots of competition - Large territory, no direction

7 apr 2026

Pluspunten

NSM may have been the only decent experience at this company

Minpunten

0 work life balance, 0 training, HORRIBLE management, unrealistic expectations for first 30 days, high turnover along with lie after lie. On top of lying to employees they lie to every single client as well. Also a very saturated market.