Begon geweldig, ging langzaam bergafwaarts - werkgeversreview Research Associate bij Inari

20 jan 2022

Pluspunten

Inari biedt geweldige voordelen en verzorgde dagelijks lunches terwijl ik werknemer was. De mensen tijdens mijn dienstverband waren een van de enige redenen waarom ik bleef. Royale vrije tijd en semi-flexibel thuiswerken terwijl ik in dienst was.

Minpunten

Constante rollover van HR of 'people team' zoals ze het noemen, resulteert in onduidelijke richtlijnen voor functietitels, promoties en loonsverhogingen. Voortdurend bewegende doelpalen. 'Cultuur' wordt gedefinieerd door het bedrijf, maar lijkt niet te resoneren met de werknemers. Middenmanagers variëren sterk in kwaliteit, er zijn duidelijk mensen die favoriet zijn en beter in staat zijn om hun RA's bloot te leggen. Met goede wetenschap kom je op zichzelf niet ver. Interne doorgroeimogelijkheden zijn vrij beperkt. Laag loon.

Ontdek andere reviews over Inari

24 feb 2025

Pluspunten

Beste in gentransformatie op planten

Minpunten

Ik heb er geen nadelen aan

20 apr 2026

Pluspunten

New business, creative technology, purpose to change business and help environment

Minpunten

Lack of structure within startup company, unpredictable accountability across the business