Pluspunten
Over het algemeen was mijn ervaring bij Inari goed. Geen enkel bedrijf is perfect en Inari is daarop geen uitzondering. Ik vind het interessant dat verschillende mensen vermelden dat het moeilijk is om promoties te krijgen...sommige van die werknemers werkten maar 1-2 jaar bij Inari. Verwachtingen voor promoties bij elk bedrijf moeten realistisch zijn en het kan meerdere jaren duren om vooruitgang te boeken. Ik heb met geweldige mensen bij andere bedrijven gewerkt, maar ik vind dat de mensen bij Inari uitzonderlijk goed zijn. Sommige beoordelingen hebben het over slecht leiderschap, maar dat is niet mijn ervaring. Inari is een jong bedrijf en zou nog steeds een start-up genoemd kunnen worden. Het gaat disruptief zijn en verandering is onvermijdelijk. Dat is wat ik er zo leuk aan vind. Als je consistentie en status quo wilt, kun je misschien ergens anders een baan zoeken. De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed en vergelijkbaar met andere bedrijven waar ik heb gewerkt. Over het algemeen is Inari een geweldige plek om te werken.
Minpunten
Inari is snel gegroeid en daar horen groeipijnen bij. Zoals gezegd is verandering onvermijdelijk en kan voor sommigen ongemakkelijk zijn. Snelle groei op bepaalde gebieden heeft hiaten in sommige procedures aan het licht gebracht, maar deze worden aangepakt zodra ze ontstaan.